Ποιοι Ειμαστε

Η Εταιρία

Η εταιρεία Simple Clean αν και νέα στον χώρο της καθαριότητας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με συνεργάτες  εντός  και  εκτός  Ελλάδος  ώστε να σας  προσφέρει προϊόντα ποιοτικά και πολύ λειτουργικά  για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Τα προϊόντα μας υπόσχονται άμεση εξοικονόμηση χρόνου μα και εξόδων, περιορίζοντας άσκοπες δαπάνες νερού, υλικών και ενέργειας. Προτεραιότητα μας είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον μα και σε εσάς. Ακόμα στόχος μας είναι να προωθήσουμε Ελληνικές εταιρείες για την ανάπτυξη της αγοράς μας και να χαμηλώσουμε το κόστος αγορών για επαγγελματίες και ιδιώτες όσο το δυνατόν περισσότερο. Πολλά από τα προϊόντα μας συνοδεύονται από  πιστοποιητικά ελέγχων και η ποικιλία μας, σας επιτρέπει την σύγκριση ποιότητας και τιμών που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Τα Προϊόντα μας

Η ποικιλία των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει εργαλεία καθαρισμού , κουβάδες , κοντάρια, πανιά πολλαπλών χρήσεων, σφουγγαρίστρες, οικολογικά υγρά, υγρά πλυντηρίων, σφουγγάρια, βετέξ, είδη προσωπικής υγειηνής, χαρτικά για κάθε τύπο επαγγελματικού μηχανήματος καλύπτοντας κάθε ανάγκη σας στην εργασία ή το σπίτι. Διαθέτουμε ακόμα μεμβράνες, αλουμινόχαρτα, κουτιά για ντελίβερι ή σερβίρισμα, σακουλάκια αποθήκευσης και μεταφοράς, σακούλες απορριμάτων για κάθε τύπο ή μέγεθος, και πλέον καλύπτουμε κάθε πιθανή ανάγκη σε χώρους εστίασης και εστιατορίων. Μπορείτε ακόμα να βρείτε καθαριστικά για το σπίτι τον κήπο, την αποθήκη, το WC , το αμάξι, το συνεργείο,  την εταιρεία και για πολλές πολλές ακόμα επιλογές!

Στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε με φωτογραφικό υλικό για τα προιόντα μας με τα πλήρη χαρακτηριστικά τους και με επεξηγηματικά  tips και  video.

Βρείτε μας και στο Facebook για περισσότερες προσφορές, πληροφορίες και συχνή ενημέρωση.